Son dakika... Tayyar ve Özlem Öz çiftine soruşturma

Son dakika... Tayyar ve Özlem Öz çiftine soruşturma
Son dakika haberi... Sosyal medya ünlüleri Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında soruşturma başlatıldı. İşte ünlü çift hakkındaki suçlamalar...

Dilan Polat ve Engin Polat ailesine yürütülen soruşturmanın ardından diğer sosyal medya fenomenleri ve güzellik merkezi sahipleri hakkında da iddialar ortaya atılmıştı. Polat ailesi gibi sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz çiftinin güzellik merkezleri ve kliniği vardı. Çift hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

654b388f86b2474f7c2a9109.webp

Öz çifti hakkında, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma', "Resmi belgede sahtecilik', "Vergi usul kanununa muhalefet" ve "Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek" suçlarından soruşturma başlatıldı.

654b388b86b2474f7c2a9107.webp

MURAT AĞIREL DE SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Cumhuriyet Gazetesi yazarı ve Halk TV programcısı Murat Ağırel, sosyal medya hesabından Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftine soruşturma başlatıldığını duyurdu.

82dmfwgmneyhxvrjnrlrvg.webp

Ağırel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında bir inceleme başlamıştı, inceleme soruşturmaya dönüştü ve Savcılık haklarında soruşturma başlattı. Dosyaya erişim engeli konuldu. Bugünkü yazımda gelişmeler olacağını anlatmıştım. İsmi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendim."

POLAT ÇİFTİNİN TUTUKLANMASININ ARDINDAN ÖZ ÇİFTİNİN PAYLAŞIMLARI AZALMIŞ, VERDİKLERİ POZLAR ÇOK KONUŞULMUŞTU

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler d,iğer fenomenlere çevrilmişti. Lüks yaşantılarıyla dikkat çeken Özlem ve Tayyar Öz çifti, haklarındaki iddialardan sonra reklam paylaşımlarını azaltmıştı. Çiftin soba önünde verdiği pozlar çok konuşulmuştu.

640xauto.png

Kaynak:DHA