FETÖ elebaşı Gülen'in kuzeni yakalandı

FETÖ elebaşı Gülen'in kuzeni yakalandı
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in kuzeni Kemalettin Gülen, "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar" kapsamında gözaltına alındı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kuzeni Kemalettin Gülen, sosyal medya üzerindenGazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı tespit edilmesi üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca 'Cumhurbaşkanına Hakaret' ve 'Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar' kapsamında gözaltına alındı.

İSTANBUL'DA YAKALANDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kuzeni Kemalettin Gülen'in, "yahya_kema5566" kullanıcı isimli sosyal medya hesabından Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı tespit edildi.

Savcılık, bu tespitler üzerine şüpheli hakkında "Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından gözaltı kararı verdi.

Şüpheli Kemalettin Gülen, polislerce düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)