Ege'de yine şiddetli deprem
Yayınlanma:
Son dakika... Ege Denizi'nde Girit Adası açıklarında saat 14.26'da 5 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi, meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak açıkladı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi’nde meydana gelen depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada, Girit Adası açıklarında gerçekleşen depremin büyüklüğünün yapılan ilk ölçümlere göre 5.1 olduğu belirtildi. Depremin ardından herhangi bir olumsuzluk yaşanıp yaşanmadığına dair saha taramasının sürdüğü kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi de depremle ilgili bilgilendirme yaptı. Kandilli’nin sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, Girit Adası açıklarında kaydedilen depremin büyüklüğünün 5.1 olduğu ifade edildi. Depremin çevre bölgelerde de hissedildiği ancak şu ana kadar ciddi bir hasar ihbarı yapılmadığı bildirildi. Yetkililer, gelişmelerin yakından takip edildiğini duyurdu.
