Son dakika deprem mi oldu? AFAD, Kandilli son deprem listesi!

Son dakika deprem mi oldu? AFAD, Kandilli son deprem listesi!
Son dakika deprem haberleri merak ediliyor. Aktif fay hatlarının bulunduğu ve deprem ülkesi olan Türkiye diken üstünde. Son olarak 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi acı bir şekilde Türkiye'nin depreme hazırlıksız olduğunu gözler önüne serdi. Peki deprem mi oldu? AFAD, Kandilli son deprem listesi!

Aktif fayların bulunduğu Türkiye, depreme hazırlıksız. 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş depremleri ülkenin depreme hazırlıksız olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

deprem.jpg

On binlerce vatandaşımız çürük binalar altında can verirken uzmanlar aktif fay hatları nedeniyle büyük depremlerin her an eli kulağında olduğunu vurguluyor.

deprem4.jpg

DEPREM Mİ OLDU?

Diken üstünde olan vatandaşlar arama motorlarında 'deprem mi oldu?' sorusunun yanıtını arıyor. Son depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin internet sitesinde yer alıyor.

2-001.jpg

AFAD SON DEPREM LİSTESİ

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) sitesinde yer alan son deprem listesine ulaşmak için tıklayınız.

1-001.jpg

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREM LİSTESİ

Son depremlerin yer aldığı sitelerden biri de Kandilli Rasathanesi. Kandilli Rasathanesi'nin deprem listesine ulaşmak için tıklayınız.