‘Soğuk algınlığı’ gerekçesiyle İspanya programı iptal edilen Erdoğan, AKP Genel Merkezi’ne gitti

‘Soğuk algınlığı’ gerekçesiyle İspanya programı iptal edilen Erdoğan, AKP Genel Merkezi’ne gitti
‘Soğuk algınlığı’ gerekçesiyle grup toplantısı ve Dağlık Karabağ krizinin damga vuracağı İspanya'da düzenlenecek Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi'ne katılım programları iptal edilen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğleden sonra AKP Genel Merkezi’ne gitti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'soğuk algınlığı' nedeniyle AKP grup toplantısı ve Dağlık Karabağ krizinin damga vuracağı kritik Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi'ne katılamayacağı belirtiliyordu. Rahatsız olduğu iddia edilen Erdoğan'ın öğleden sonra kurultay sürecinin değerlendirileceği AKP Genel Merkezi’ne gittiği ortaya çıktı.

whatsapp-image-2023-10-04-at-15-48-32.jpeg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, AKP Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Efkan Ala ile genel başkan yardımcıları karşıladı.

Erdoğan'ın, 7 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek AKP 4. Olağanüstü Kongresi'ne ilişkin parti yetkilileriyle çalışma yapacağı öğrenildi.

whatsapp-image-2023-10-04-at-15-48-10.jpegAzerbaycan, Türkiye’nin de katılması şartının kabul edilmemesi nedeniyle, İbrahim Haskoloğlu ise Azerbaycan’ın Türkiye’nin de katılması şartının kabul edilmemesi nedeniyle Ermenistan, Fransa ve Almanya ile İspanya’da yapılacak görüşmeye katılmama kararı aldığını iddia etti.

Etiketler :