Skandallarla dolu Kızılay’ın İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi, İBB Meclis üyeliğinden istifa etti

Skandallarla dolu Kızılay’ın İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi, İBB Meclis üyeliğinden istifa etti
Son dönemde ortaya çıkan skandallarla gündemden düşmeyen Kızılay’ın İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğinden milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) AKP’li Meclis üyesi, Kızılay İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi bugün meclis üyeliğinden milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

Kızılay son dönemde art arda ortaya çıkan skandallarla gündemden düşmüyor. Kızılay’ın yaptığı satışlar tartışma yaratırken bir gelişme yaşandı. İBB Meclisi’nin AKP’li Meclis üyesi ve Kızılay İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olabilmek için meclis üyeliğinden istifa etti. Ekşi aynı zamanda İBB Deprem ve Doğal Afet Komisyonu başkanı.

‘HAYALLERİMİZ VAR’

Saraçhane’deki İBB başkanlık binasında gerçekleşen İBB Meclisi’nde istifasını açıklayan Ekşi, “4 yıllık bir çalışma dönemi içerisinde canlı bir dönemi yaşadık. Bugün itibariyle meclis üyeliğinden istifa ettik. Yeni bir döneme doğru düşünce ve hayallerimiz var. Çok güzel bir çalışmayı hep birlikte yaptık. İyi ki bu çalışmaları yapmışız. İyi ve güzel işleri hep birlikte yaparak devam edeceğiz. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :