Mobilya Fabrikasında Yangın!

İstanbul Silivri'de bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken zaman zaman patlamalar meydana geldiği belirtildi.

Silivri Kavaklı Mahallesi'nde bulunan mobilya fabrikasında saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Binanın üst ve katı katını saran alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sırasında zaman zaman patlamalar da meydana geliyor. Ekiplerin yangına müdahalesi devam ediyor.

silivri039de-fabrika-yangini-1-8007-dhaphoto1.jpg

İhbar üzerine olay yerine birçok bölgeden itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında zaman zaman patlamalar da meydana gelirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen alevler kısa sürede bütün fabrikaya yayıldı. İçerideki 3 işçinin ise yangın alarmının devreye girmesiyle dışarı çıktığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili henüz net bir bilgiye ulaşılamadı. Yangın itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınırken, fabrika küle döndü. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı.

silivri039de-fabrika-yangini-3-9455-dhaphoto2.jpg

Kaynak:DHA

Etiketler :