Selçuk Özdağ: "AKP çok ciddi kayıplar yaşayacak"

Halk TV ekranlarına konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP hakkında çok çarpıcı iddialar ortaya attı. Özdağ: "AKP yakın zamanda çok ciddi kayıplar yaşayacak. Biz 50'ye yakın milletvekili ile görüşüyoruz" dedi.

Halk TV ekranlarında yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programına bağlanan ve gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP milletvekilleri ile ilgili çok çarpıcı bir iddiayı öne sürdü. Özdağ, AKP içinde daha önce kendilerine mesafe koyan milletvekilleri ile şuan görüşme halinde olduklarını bildirdi.

AKP içindeki bazı milletvekillerinin ekonominin geldiği ortam, Türkiye'nin dış politikalarındaki savrulma ile Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım'ın içinde bulunmuş oldukları ithamlar nedeniyle hayat kırıklığı yaşadıklarını ve bu nedenle Gelecek Partisi ile görüştüklerini ifade eden Özdağ, "AKP yakın zamanda çok ciddi kayıplar yaşayacak" dedi.

"Çözülmüşlerdir, bitmişlerdir, tükenmişlerdir"

AKP ve MHP içinden partilerine çok sayıda katılım olacağını söyleyen Özdağ,v50'ye yakın milletvekili ile görüştüklerini ifade etti. Gelecek Partisi dışında başka partilerle de görüşen milletvekili arkadaşlar var diyen Özdağ "Hiç bir AKP milletvekili de sokaklara çıkarak çiftçiyle, esnafla, lokantacıyla, sanayici ile konuşamaz. İşsizle konuşamaz. Emekliyle konuşamaz. Toplumsal talebi karşılayamazlar. Çözülmüşlerdir. Bitmişlerdir. Tükenmişlerdir. Sadece ve sadece devlet desteği ile ayakta duruyorlar ama ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'yi bir erken seçim kapısı çalacaktır" ifadelerini kullandı.