Şehit Cenazesinde Yine Provokasyon! Özgür Özel'in Gönderdiği Çelenk Parçalandı

Gümüşhane'deki şehit cenazesinde yine provokasyon yaşandı. Özgür Özel'in gönderdiği çelenk parçalandı.

Türkiye, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit verdiği 12 askerine ağlıyor..

Şehit cenazelerindeki provokasyonlar ise sürüyor.

Bugün Gümüşhane’de cenaze töreni düzenlenen Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gönderdiği çelenk kaldırıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in cenazeye gönderdiği çelenek cami avlusunda bir kişi tarafından kırılıp parçalandı.

gumushane-sehit.jpg

MALATYA'DA DA ÇELENGE SALDIRI

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın için bugün Malatya'da cenaze töreni düzenlendi. Gaziantep ve Gümüşhane'deki cenazeler gibi buradaki cenazede de CHP çelengine saldırı düzenlendi.

Önceki gün Gaziantep'te şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in cenaze töreninde de Özgür Özel'in gönderdiği çelenk parçalanmış, saldırıyı yapan kişinin AKP’den milletvekili aday adayı olan Kenan Öztürk olduğu ortaya çıkmıştı.

Kuzey Irak'ta terör saldırısı sonucu şehit düşen Enes Budak'ın cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir grup tarafından yuhalanmıştı. Şehit Budak'ın yakını, "Protestolarla ailemizin ilgisi yok. Bunlar hazırlanmış bir tezgâh" demişti.

CHP lideri Özgür Özel'in Manisa'da katıldığı asker cenazesinde protesto edilmesine ilişkin şehidin ailesi açıklama yapmıştı. Aile, protestocuları lanetleyerek, "Özgür Bey bizim ailenin de çocuğudur, Manisa'nın da çocuğudur" demişti.

BAHÇELİ TEHDİT ETMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i tehdit etmişti.

Bahçeli "Özgür Özel zıvanadan çıkmış bindiği dalı kesmeye başlamıştır. Bölücülük narkozuyla uyuşturulduğu ortadadır. Ortak bildiriye imza atmayan bugünkü CHP bir güvenlik tehdididir. CHP bu metnin neresini beğenmedi? Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs eğer aklını başını almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir. CHP işgal edilmiş Türkiye düşmanlarının eline geçmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :