Sedat Peker ikinci bir paylaşım yaptı

Beyoğlu'nda sokak ortasında bir kadına tecavüz girişimi gündemdeki yerini korurken, cinsel istismara uğrayan Sıla bebeğin hayatını kaybettiği haberi kahretti. Vatandaşlar, yetkililere "caydırıcı ceza" çağrısında bulunurken, Sedat Peker'in paylaştığı 2. video dikkat çekti.

Vatandaşlar cinsel taciz, cinsel istismar sanıklarına 'caydırıcı ceza' verilmesi konusunda yetkililere seslenmeye devam ediyor. Artan cinsel taciz olaylarının ardından Sedat Peker aylar sonra paylaşımlarda bulundu. Dün yaptığı paylaşımda eski konuşmaları olan "Biz, başkasının kızının namusunu kendi namusumuz üzere kabul ederiz, tecavüz olmaz, olamaz!" ifadelerini yayınlayan Sedat Peker'den bugün yeni bir paylaşım daha geldi.

Peker, 16 yaşındayken, bir kızı taciz edip kaçırmaya çalışan adamları, orada bulunan beton dubalarla dövdüğünü anlattı.

Peker'in anlattığı olay şöyle

"Bir gün 16 yaşlarında falandım yolda gidiyoruz yanımda bir arkadaş var. O zaman böyle eşkıyalık çok fazla var, kanunlar falan çok uygun değil. İki tane adam arabadan indi. Akşam 5, 6 saatleri şehrin içinde kızı kaçırıyorlar. Arabaya zorla bindiriyorlar. Şimdi ben sırtından tuttum boksör olmanın da verdiği özgüvenle emanet çıkardı. O zamanlar böyle bıçak taşımak şey taşımak çok şey bıçağı salladı. Bıçağı sallayınca şöyle bir geri durdum. Bu arada demesi ayıptır şiddeti kimseye önermiyorum ama mecbur kalındığında şiddetin her zaman gerekli olduğuna inananlardan ve savunanlardan oldum. O zaman park yapılmaz şeyleri vardı altına beton dökerlerdi. Elime onu aldım... Sonrasını tahmin edebiliyorsunuzdur. Etraf kırmızı renge büründü. Atmosferin değerli renklerinden biri olan..."

rrrrrrrrrr.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:halktv.com.tr