Sedat Peker'den yeni Paramount Otel iddiası: Cumhuriyet Başsavcısı orada kaldı

Sedat Peker'den yeni Paramount Otel iddiası: Cumhuriyet Başsavcısı orada kaldı
Sedat Peker daha önce Sezgin Baran Korkmaz'a ait Paramount Otel'de kalan isimleri ifşa etmişti. Bugün ise, Tolga Ağar'ın Anadolu Adliyesi'nde görevli bir Cumhuriyet Başsavcısı'nın nikah şahidi olduğunu ve başsavcının Ağar'ın parasıyla Paramount Otel'de balayı yaptığı ifşasında bulundu.

Sedat Peker'in Gazeteci Erk Acerer'e yaptığı açıklamalar, Acerer'in sosyal medya hesabından yayınlandı.

Peker daha önce Elazığ'da 28 Mart 2019'da evinde ölü bulunan Yeldana Kaharman'ı, AKP Elazığ Milletvekili ve Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar'ın tecavüz ettiğini. Olaydan bir gün sonra Kaharman'ın jandarmaya giderek şikayetçi olduğunu, şikayetçi olduktan sonra ise bir helikoptere alınarak götürüldüğünü ve bir gün sonra ölü bulunduğunu iddia etmişti. Peker bu iddiasını şöyle dile getirmişti:

"Tolga Ağar'ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, 'Tolga Ağar bana tecavüz etti' diye. Kız şikâyet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipcağız öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor"

Gazeteci Erk Acere'e yaptığı açıklamalarda Peker, Tolga Ağar ve Anadolu Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Başsavcısı Burak Dağ'ın yakın dost olduğunu iddia etti. Acerer'e Dağ ve Ağar'ın aralarındaki dostluğun çok yakın olduğunu ve Ağar'ın Burak Dağ'ın nikah şahidi olduğunu söyleyen Peker, "Geceliği 100 bin TL’nin üstünde olan Paramount Otel’de balayını yaptırmıştır" iddiasında bulundu.

İddiasını sürdüren Peker, Tolga Ağar'ın kendi evinde pek çok kez 'alem' düzenlediğini, bu 'alem'lere de Cumhuriyet Başsavcısı Burak Dağ'ın sık sık katıldığını ifade etti. Peker ayrıca, "Diğer misafirlerin kim olduğunu öğrenmek için telefon sinyallerinin çıkartılması yeterli olacaktır" dedi.

Anadolu Adliyesi Savcılığı'nın kendisine Erkam Yıldırım ile ilgili olan iddialarından dolayı hakaret davası açtığını söylerken, "Tolga Ağar'ın ölümüne sebep olduğu Yelda Kaharman kardeşimizin şüpheli otopsi raporlarını yayınladığı için gazeteciyi gözaltına alırlar" şeklinde konuştu.

Acerer'e, yapılan anketlerde polise ve adliyelere halkın güveninin neredeyse kalmadığını ifade eden Peker, ülkenin geldiği durumun bu olduğunu belirtti.

Peker, "Ancak tüm bu gerçekler ortadayken gizli tanıklarla, yalancı şahitlerle bana Anadolu Adliyesi’nde suç örgütü dosyası hazırlıyorlar" diyerek bu konudan ilerleyen günlerde daha sık bahsedeceğini ifade etti.

Peker ayrıca, "Süleyman Soylu'ya paçasını kaptırmış polislerin,Tolga Ağar'ın kankası olan savcıların benim için hazırlayacakları hiçbir dosyanın nazarımda hükmü yoktur" ifadelerini kullandı.

Acerer ayrıca, söz konusu düğünden Tolga Ağar'ın nikah şahitliğiyle ilgili bir de fotoğraf paylaştı:

fad5xe3ucauar-u.png

Paramount Otel'de kimler kaldı?

Paramount Otel'de daha önce kaldığı açıklanan isimler ise şöyle:

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Veyis Ateş, Beyaz TV programcısı Tahir Sarıkaya, Cem Küçük, Rasim Ozan Kütahyalı