Seçmene öküz imasında bulunan AKP'li vekile kendi seçmeninden yanıt!

AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'in “Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” sözlerine Gaziantepli bir seçmenden çok sert tepki geldi.

Gaziantepli bir seçmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yaparak, "Bir milletveliki vatandaşa öküzün trene baktığı bakıyor diyemez. Düne kadar Cumhur İttifakı'nı destekliyordum.  Şimdi o kararımdan vazgeçtim. Bunu ben değil o vekil düşünsün. Kendini bu bir atasözüdür diye savunuyormuş. Sayın Uzer ben de sana bir atasözü söyleyeyim 'seçim zamanı yediğin hurmalar sandıkta'... Git kendine bir ayar ver. Bu adamı görevinden istifa ettirmezsen Gaziantep'te Cumhur İttifakı kaybetti Sayın Cumhurbaşkanım. O adam haddini bilecek. Utan sıkıl." diyerek isyan etti.

SÖZLERİ İNFİAL YARATMIŞTI

AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, trenin bir geçitten geçtiği sırada el sallayan vatandaşlara "Şeyin trene baktığı gibi ne bakıyorsunuz" diyor. AKP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı  Fatma Şahin de kahkahayı basıyor.

880x495-cmsv2-c50fdb07-a743-56c4-9364-27c83e9e2061-3748680.jpg

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Gaziantep'te Gaziray Banliyo Hattı Projesinin test sürüşü sırasında sarf ettiği "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" sözüyle ilgili Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den özür mesajı gelmişti. Ahmet Uzer tartışma yaratan sözlerinin, "Sevinç ve gururun yaşattığı aşırı coşku haliyle şakadan sarf edildiğini" öne sürmüştü.