Seçil Erzan cezaevinde tek kişilik koğuşa alındı

Seçil Erzan cezaevinde tek kişilik koğuşa alındı
Ünlü futbolcuların da aralarında olduğu birçok kişiden ‘Fatih Terim Fonu’ adı altında para toplamakla suçlanan Seçil Erzan'ın, koğuş arkadaşı Bahar Candan ile yolları ayrıldı. Avukatının, cezaevi idaresine verdiği dilekçe sonrası Erzan yeni bir koğuşa geçti. Erzan’ın, pazartesi gününden itibaren tek başına kalmaya başladığı koğuşuna televizyon istemediği öğrenildi.

Bir yılı aşkın bir süredir tutuklu bulunan Seçil Erzan, Bakırköy'den, Marmara (Silivri) Cezaevine nakledildikten sonra Bahar Candan ve Nihal Candan ile aynı koğuşa konulmuştu. ‘Dolandırıcılık’ yapmakla suçlanan üç ismin, zaman zaman tartışma yaşadığı bilgisi gündeme gelmişti.

CEZAEVİ İDARESİNE DİLEKÇE VERİLDİ

Halktv.com.tr’nin edindiği bilgilere göre Seçil Erzan’ın avukatı geçen hafta müvekkili ile yaptığı görüşme sonrası, farklı bir koğuşa geçmesi konusunda ikna etti. Erzan’ın avukatı, cezaevi idaresine bu yönde talepte bulundu.

KOĞUŞA TELEVİZYON İSTEMEDİ

İdare, başvuru üzerine Seçil Erzan’ın yeni bir koğuşa geçmesine karar verdi. Erzan, geçen pazartesi gününde tek kişilik koğuşa geçti. Erzan’ın yeni geçtiği koğuşa buzdolabı ve televizyon istemediği kaydedildi.

ÜÇ GÜNDÜR TEK KİŞİLİK KOĞUŞTA

Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi “Yakın zaman önce, müvekkilin aynı koğuşta kaldığı Bahar Candan ile tartıştıkları haberleri gündeme geldi. Ben, bu haberler üzerine cezaevine gittim. Bir dizi görüşme yaptım. Ancak bu haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Bu haberlerin önüne geçemeyince, müvekkilin yeni koğuşa geçmesi talebini idareye ilettik. Talebimiz kabul edildi. Müvekkil pazartesi gününden bu yana tek kişilik koğuşta kalıyor. Kitap dışında hiçbir eşya talebi olmadı.” dedi.

Kaynak:halktv.com.tr