Sayısal Loto Çıldırdı! İkramiyeyi Duyan Bayilere Koştu

Sayısal Loto Çıldırdı! İkramiyeyi Duyan Bayilere Koştu
Çılgın Sayısal Loto’da 300 milyon TL’yi aşan ikramiye çekilişi bugün gerçekleşecek. İkramiye miktarını duyan vatandaşlar soluğu bayilerde aldı.

300 milyon TL'yi aşan ve bugüne kadar görülmemiş bir ikramiye için heyecan tüm Türkiye'yi sardı. Bu dev ikramiyenin talihlisini kimin olacağı ise 18 Mayıs Perşembe günü belli olacak.

Tarihi gişe Bahçekapı, 1938'den beri şans dağıtıyor. 50'den fazla ikramiyenin sahibi olan bu şanslı gişede en son 2017'de 60 milyon TL ve 2020'de 5 milyon TL kazanan talihliler vardı.

55364-2.jpg

Bahçekapı Gişesi Yetkilisi Ergün Yıldız, "Kuruluşumuz 1938, ben 3’üncü kuşak oluyorum. Yaklaşık 35 yıldır çalışıyorum. Şimdiye kadar verdiğimiz ikramiye sayısını tam olarak hatırlamıyorum ama en son 2017 ve 2020 yılında büyük ikramiye verdik. 2017 senesi yılbaşı çekilişiydi 60 milyon TL verdik diye hatırlıyorum. 2020 yılında ise 23 Nisan çekilişinde 5 milyon TL verdik. Biz şansı değiştiren gişeyiz, hiçbir oyuncu ‘benim şansım yok’ diyemez. Biz o şansları değiştireceğiz. Biz, muhtelif bütün oyunlarda büyük ikramiye verdik. Hatırladığım kadarıyla 50’nin üzerinde ikramiye verdik. Bu neticede bir şans, matematiksel bir oyun. Şanslı insanları tebrik ediyoruz. İkramiye verdiğimiz için mutlu oluyoruz" dedi.

55364-3.jpg

Şehir dışından bile şans arayanlar Bahçekapı'ya akın ediyor. Yıldız, "Tarihi gişe olduğumuz için insanlar bizi tercih ediyor. Şanslı yer olarak görülüyoruz. İnsanlar gelip şansını deniyor." diyor.

55364-1.jpg

Vatandaşlardan Fikret Reyhan, ticaretle uğraştığını ve iş için Arabistan’dan Türkiye’ye geldiğini belirterek, “İkramiyenin bana çıkmasını istiyorum, herkesin de şansı olsun istiyorum. Herkesin ihtiyacını karşılayacak bir para. İkramiye bana çıkarsa, ufak tefek borçlarım var önce onu kapatırım. Yatırım yapmayacağım, İhtiyacı olan çoğu arkadaşlarım var onlara dağıtacağım. Hataylıyım, depremzedeyim, çoğu insana dağıtırım” dedi.

Kaynak:DHA