Sokak Sokak Dolaşıp Börek Yedi

Sokak Sokak Dolaşıp Börek Yedi
Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suçlardan tutuklanan Nihal Candan'ın televizyon muhabirleriyle sokak sokak gezmesi tepki çekti. Bunun üzerine avukatlar tahliye kararına itiraz etti.

Cezaevinde ‘anoreksiya’ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşmesi sonrasında cezaevinden tahliye edilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın televizyon muhabirleriyle sokak sokak dolaşması tepki çekti.
Önce Kanal D muhabiriyle, daha sonra Show Tv muhabiriyle sokak sokak dolaşan, börek yiyen, vatandaşlarla sohbet eden Nihal Candan'ın durumu sosyal medyada tepki çekti.

nihal-candan.jpg

Candan, sağlık sorunu nedeniyle tahliye edilmesine rağmen, önce kuaföre ardından televizyonlara röportaja gidince, müşteki avukatları mahkemeye itiraz etti, yeniden tutuklanmasını istedi.
Nihal Candan, sağlık sorunu nedeniyle tahliye edilmesine rağmen, önce kuaföre ardından televizyonlara röportaja gitti.

nihal-candan-borek.jpg

Candan, sağlık sorunu nedeniyle tahliye edilmesine rağmen, önce kuaföre ardından televizyonlara röportaja gitti. Candan'ın son olarak Show Haber muhabiri ile Ortaköy'de dolaşması, börek yemesi ve özel hayatını anlatması tepki çekti.

nihal-candan2.jpg

İlginç anlar sosyal medyada da tepki çekti ve "Bu ne ya kadını evcil hayvan gibi dolaştırıyorlar", "Böyle hastalık mı olur?", "Hasta ise hastaneye gitsin" yorumları geldi.
Candan kardeşler, 13 kişiyi 13 milyon TL dolandırdırdıkları gerekçesiyle tutuklanmıştı.
Nihal Candan'ın, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladığı, yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan'ın "anoreksiya nervozaya" yakalandığı da iddia ediliyordu.

ANOREKSİYA NEDİR?

Anoreksiya nervoza, vücut ağırlığında anormal derecede düşüklük, hissedilen yoğun kilo alma korkusu, ve çarpık kilo algısı ile karakterize edilen bir beslenme bozukluğuna verilen isimdir. Aynı zamanda anoreksi ya da iştahsızlık isimleriyle de bilinir.

Etiketler :