Sağlık Bakanlığı'na işçi alımı kurası

Sağlık Bakanlığı'na işçi alımı kurası
Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre işçi alımına kura çekimi, bu ay içerisinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. İşçi alımı nihai listesi kura çekimiyle ilan edilecek.

Sağlık Bakanlığı'na 11 bin 317 sürekli işçi, 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 1183 sözleşmeli personel olmak üzere toplam 42 bin 500 işçi alımı yapılacağı duyurulmuştu. 30 Kasım- 5 Aralık 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/11 Sağlık Bakanlığı'nın sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı. Personel atamalarının gerçekleşmesi ardından

Sağlık Bakanlığı'na işçi alımı için kura çekimi bu ayın sonunda yapılacak. Sonuçlar iscisonuc.saglik.gov.tr sitesinden duyurulacak. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, marangoz, inşaat boyacısı gibi kadrolara yapılacak alımlar, noter huzurunda yapılacak kura çekilişi ile belirlenecek.

İşçi alımı kura çekimi ne zaman- saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi 28 Aralık 2022 tarihinde Ankara’da yapılacak. Kura çekimi sabah saat 09:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Hangi alanlara işçi alımı olacak?

Yayımlanan ilana göre, Sağlık Bakanlığı’nın taşra teşkilatına en az lise mezunu, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, elektrikçi, bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, Biyomedical cihaz teknolojileri servis destek elemanı, inşaat boyacısı, klinik destek elemanı, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi branşlarında toplam 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapacak.

Etiketler :