Sağanak Hayatı Felç Etti: Yollar Göle Döndü

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur su baskınlarına neden oldu. Yollar göle döndü, araçlar ilerleyemedi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ve Valiliğin uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak yağış sabahın erken saatlerinde yağmaya başladı. Sağanak hayatı felç etti.

zeytinburnu039nda-araclar-yolda-mahsur-kaldi-8900-dhaphoto1.jpg

ARAÇLAR YOLDA MAHSUR KALDI

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur nedeniyle bazı yollar su altında kaldı. Zeytinburnu sahil yolunda su birikintisi nedeniyle 4 araç yolda mahsur kaldı.

Olay yerine su tahliyesi için ekipler sevk edildi. Suyun tahliyesinin ardından araçlar yoldan çekildi

GÖLE DÖNDÜ

Sarıyer Ayazağa -Cendere Caddesinde biriken su nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi. Bazı araçlar ise geri dönmek zorunda kaldı. Motosiklet sürücüleri ise kaldırımdan geçerek gitti. Belediye ekipleri tıkanan rögarları açarak suyu tahliye etmeye çalıştı. Vidanjörlerle de su tahliye ediliyor.

sariyerde-yol-gole-dondu-araclar-guclukle-ilerledi-9010-dhaphoto1.jpg

SU BİRİKİNTİSİ KAZAYA NEDEN OLDU

Arnavutköy Gazi Fahrettin Paşa Caddesi'nde ilerleyen bir araç yoldaki su birikintisine girince savruldu. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip bariyerlere çarparak durabildi.

arnavutkoy039de-yoldaki-su-birikintisi-kazaya-neden-oldu-1057-dhaphoto3.jpg

O anlar arkadan gelen araçtaki kameraya yansıdı. Görüntülerde kazanın hemen ardından aracın ön koltuğundaki bir kişinin kucağındaki çocukla aracın dışına çıktığı da görüldü.

Araçtakiler kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

Talatpaşa Mahallesi Sultan Şah Sokak'ta da saat 12.00 sıralarında 4 katlı bir binanın arkasında bulunan istinat duvarı çöktü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çökmenin yaşandığı alana güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

kagithanede-istinat-duvari-coktu-1870-dhaphoto2.jpg

Zabıta ekiplerinin de çalışma başlattığı olayda ölen ya da yaralanan olmazken, binanın zemin katındaki evde hasar meydana geldiği görüldü.

ALT GEÇİDİ SU BASTI

Maltepe'de sağanak yağmur sonrası su basan alt geçitte sürücüler zor anlar yaşadı. Altıntepe Mahallesi'ndeki alt geçit yağış nedeniyle suyla doldu. Sürücüler ve yayalar ilerlemekte zor anlar yaşadı.

maltepe039de-alt-gecidi-su-basti-8456-dhaphoto1.jpg

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine belediye ekibi sevk edildi. Güvenlik nedeniyle alt geçit araç geçişine kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tıkanan rögarı ve biriken suyu boşaltarak yol trafiğe açıldı.

Kaynak:DHA

Etiketler :