Pringles Türkiye'den Çekildi Mi?

Pringles Türkiye'den Çekildi Mi?
Sevilen cips markası Pringles, bir süredir market ve bakkal raflarında gözle görünür şekilde azaldı. Yaklaşık 50 TL'yi bulan Pringles'ın artan fiyatları tepki çekerken ortaya bomba gibi iddia atıldı. Pringles'ın Türkiye'den çekildiği iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Pringles Türkiye'den çekildi mi?

Cips markası Pringles'ın Türkiye'de çekildiği iddia edildi. Pringles'ın 165 gramı 50 lirayı bulurken vatandaşlar fiyat artışından şikayetçiydi. Pringles fiyatları normalde 30-40 TL arasındayken Türkiye'den çekileceği iddiaları sonrası pek çok sitede fiyatlar 300 TL'ye kadar yükseldi.

pringles4.jpg

Vatandaş hem fahiş fiyatlardan hem de market ve bakkalarda eskisi kadar bulunmadığından şikayetçiydi. Bu gelişmelerin ardından Pringles'ın Türkiye'den çekildiği, artık satışta olmayacağı iddia edildi. Sosyal medyada gündem olan iddia Twitter'ın Trends Topic (TT) listesine girdi. Peki Pringles Türkiye'den çekildi mi?

pringles-turkiyeden-cekildi-mi.jpg

PRINGLES TÜRKİYE'DEN ÇEKİLDİ Mİ?

Pringles'ın Türkiye'den çekildiği iddia ediliyor. Vatandaşlar arama motorlarından "Pringles Türkiye'den çekildi mi?" diye aratmaya başladı. Market raflarında Pringles'ın bulunmaması iddiaları güçlendirdi. Ancak Pringles'ın Türkiye'den çekilmesi konusunda firmadan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

pringles.jpg

PRINGLES HANGİ ÜLKEYE AİT?

Pringles, 1967 yılında ABD'de satışa sunuldu. Pringles, Procter & Gamble tarafından geliştirilmiş ve satılmıştır. Bugün Pringles, Kellogg Company tarafından üretilip pazarlanıyor.

pringles7.jpg

PRINGLES ÇEŞİTLERİ NELER?

Pringles barbekü, sade, paprika, acılı, peynirli, tortilla, Pringles soğanlı kremalı gibi birçok farklı çeşitten oluşuyor.

Etiketler :