Pompalı tüfekle, kulüpten kadın kaçırmaya çalıştılar!

Pompalı tüfekle, kulüpten kadın kaçırmaya çalıştılar!
Sarıyer’deki bir gece kulübünde çalışan E. N. E. (27) ile ablası N. E. (29), ellerinde pompalı tüfek bulunan 5 kişi tarafından dehşeti yaşadı. E. N. E., birliktelik yaşadığı Volkan Alakuş ve arkadaşları tarafından kaçırılmaya çalışıldı. Kardeşinin kaçırılmasına engel olmaya çalışan N. E. “Çekil yoksa sana da sıkarım" sözleri ile tehdit edildi. 4 kişiye çeşitli sürelerde hapis cezaları verildi.

Olay 15 Ocak 2016 akşamı İstanbul Sarıyer’deki bir gece kulübünde yaşandı. Sabaha doğru saat 05:10 sıralarında, gece kulübünün önüne bir araç yanaştı. Aracın içinde, üzerlerinde silah bulunan çok 3 kişi bulunuyordu.

ÇEKİL YOKSA SIKARIM’

Dakikalar ilerlediğinde E. N. E. ve ablası N. E. gece kulübünden çıktı. Dehşet anları da bu esnada yaşanmaya başladı. Volkan Alakuş, elindeki tabanca ile E. N. E.’nin saçlarından tutarak zorla araca bindirmeye çalıştı. N. E. bu sırada, kardeşini kurtarmaya çalıştı. Volkan Alakuş, N. E.’ye yönelik “Çekil yoksa sana da sıkarım" dedi ve havaya birçok kez ateş açtı.

whatsapp-image-2024-08-06-at-14-35-53-3.jpegPOMPALI TÜFEĞİ ATEŞLEDİ

Bu sırada, bir diğer sanık İbrahim Fırat Badıl, elindeki pompalı tüfekle olay yerine geldi. Badıl, pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Art arda sıkılan silahlar yaşanan bağrışma sonrası ortalık karıştı. Gece kulübünde müşteri olarak bulunan Mustafa Engin, arkadaşı Yahya Bozancir’in silahını alarak havaya 14-15 el ateş ederek Alakuş ve arkadaşlarını korkutarak uzaklaşmalarını istedi.

GELDİKLERİ ARAÇLARLA KAÇTILAR

Çevreden kişilerin de olay yerine gelmesi üzerine Mustafa Engin ile arkadaşı Y. B. geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı. Volkan Alakuş, İbrahim Fırat Badıl ve E. A. ise geldikleri araçla uzaklaştı.

whatsapp-image-2024-08-06-at-14-35-53-1.jpeg3 SANIĞA CEZA VERİLDİ

Yürütülen soruşturma sonrası 5 kişi hakkında dava açıldı. İstanbul 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 3 kişi hakkında çeşitli suçlardan ceza verildi. Mahkeme, Volkan Alakuş, İbrahim Fırat Badıl, Yahya Bozancir ile Mustafa Engin’e 6 aydan 5 yıla kadar değişen sürelerde ceza verildi. Geçen aylarda çıkan karar İstinaf Mahkemesi’ne taşındı.