Özlem Gürses'in kelepçesi çıkarıldı

Özlem Gürses'in kelepçesi çıkarıldı
Gazeteci Özlem Gürses'in 52 gün sonra ev hapsi kaldırıldı. Gazetecilik yapan ve her gün ekran önünde olan Gürses'e 'kaçar' diye de ayağına kelepçe takılmıştı. Stüdyoya dönen Gürses, duygusal anlar yaşadı.

Gazeteci Özlem Gürses, şahsi Youtube hesabından söylediği bir yorum çarpıtıldı. Bir dil sürçmesi nedeni ile meydana gelen olayda Gürses'in TSK'ya hakaret ettiği iddia edildi.

Gürses, iddiaının ardından gözaltına alındı. Gürses ev hapsi ile serbest bırakıldı. Gürses'in ayak bileğine elektronik kelepçe takıldı.

screenshot-2025-02-12-at-09-53-18-kelepce-cikti-ozlem-gurses-sozcu-tv-studyosunda-sozcu.png
Özlem Gürses'in ayak bileğinden kelepçe çıkma anları

Gürses, Sözcü TV'deki programına da evden devam etti.

Gürses'in 52 gün sonra ev hapsi geri kaldırıldı. Gürses, stüdyoya dönerek ilk yayınını da yaptı.

screenshot-2025-02-12-at-09-53-54-kelepce-cikti-ozlem-gurses-sozcu-tv-studyosunda-sozcu.png
Gürses, ilk yayınında gözyaşlarına hakim olamadı. Gürses duygusallaştığı için "Bunun beklemiyordum çok özür dilerim" dedi.

Öte yandan yeri ve yurdu belli olan kamuoyunun tanıdığı yıllardan beri gazetecilik yapan Gürses, kelepçe ile de sağlık kontrolüne götürülmüştü.

whatsapp-image-2024-12-21-at-17-32-26.jpeg

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş da gazetecilik yaptığı için 14 gündür cezaevinde.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi