Özhaseki, izin konusunda kararlı: Bu kez partiye müracaat edecek

Özhaseki, izin konusunda kararlı: Bu kez partiye müracaat edecek
Erdoğan'dan izin istemesiyle gündemde olan AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “Ben canıgönülden Mansur Bey’le çıkıp Ankara’yı ve projelerimizi konuşmak istiyorum. Bu konuda da partiye müracaat edeceğim” dedi.

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz günlerdeki söyleşisinde, Erdoğan izin verirse Mansur Yavaş'la birlikte TV programına çıkmak istediğini söylemişti. Özhaseki, Selvi'ye yaptığı açıklamada bu kez "Mansur Bey’le çıkıp Ankara’yı ve projelerimizi konuşmak istiyorum. Bu konuda da partiye müracaat edeceğim” dedi. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Söz yine döndü dolaştı Mansur Yavaş’a geldi. Tayyip Bey izin verirse Mansur Yavaş’la bir TV programında tartışmak istediği yönündeki sözlerinin eleştiri konusu olduğunu hatırlattım. “Partimizin kararı nedeniyle 10 yıldır arkadaşlarımız tartışma programlarına çıkmıyor. Onun için izin almaktan söz ettim” diye izah etme gereği duydu. “Ben canıgönülden Mansur Bey’le çıkıp Ankara’yı ve projelerimizi konuşmak istiyorum. Bu konuda da partiye müracaat edeceğim” dedi. Bakarsınız izin çıkar, Mansur Yavaş’la Mehmet Özhaseki’nin bir TV programında tartışmasını izleriz."

Etiketler :