Özel ve Kılıçdaroğlu iki düğünde nikah şahitliği yaptı

Özel ve Kılıçdaroğlu iki düğünde nikah şahitliği yaptı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya ve Denizli'de katıldıkları düğünlerde nikah şahitliği yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önce Denizli'de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın oğlu Ozan Karaca'nın düğününe katıldı.

Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu kıyarken, nikah şahitliğini ise Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise geline nikah cüzdanını teslim ettikten sonra "Nikahı gerçekleştirdik. Damadımız Ozan Karaca ile zaten sık sık temas halindeyiz. Genç çiftimize mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ise Nazım Hikmet'in 'Münevver'in Doğum Günü' adlı şiirini okudu ve çifte mutluluklar diledi.

ozel-ve-kilicdaroglu-antalyada-dugune-k-389610-108096.jpg

İKİLİ ANTALYA'YA GEÇTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de yaptıkları nikah şahidinin ardından Antalya'da başka bir düğüne geçti.

Burada CHP Milletvekili Mustafa Erdem'in kızının düğününe katılan ikili çiftin nikah şahitliğini yaptı. Çiftin nikahını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıydı.

Düğüne CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Antalya milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

11.png

Merasimin ardından kendilerine ayrılan masada yan yana oturan Özel ve Kılıçdaroğlu, burada bir süre sohbet ettikten sonra davetlilerin fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

Kaynak:DHA