Otomobile Uzun Namlulu Silahlarla Saldırıda Yaralanan 6 Kişiden 2'si Öldü

Otomobile Uzun Namlulu Silahlarla Saldırıda Yaralanan 6 Kişiden 2'si Öldü
Bingöl-Diyarbakır kara yolunda meydana gelen silahlı saldırıda, 6 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si tedavi gördükleri hastanede yaşamlarını yitirdi.

Bingöl kara yolunda dün seyir halindeki otomobile, başka bir araçtan uzun namlulu silahlarla açılan ateşle yaralanan 6 kişiden Hebun Fahrioğlu ile Reşit Akyol, tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirdi.

Dün akşam saatlerinde Diyarbakır-Bingöl kara yolunun 28. kilometresinde seyir halindeki bir otomobile, kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucunda otomobilde bulunan 1’i çocuk, 1’i kadın, toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılardan Hebun Fahrioğlu ve Reşit Akyol, tedavi gördükleri hastanede yaşamlarını yitirdi.

Saldırı sonrasında ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak Hebun Fahrioğlu ve Reşit Akyol, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Tedavisi süren diğer yaralılardan birinin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaynak:DHA