Ölümle Burun Buruna Geldi! ''Verilmiş Sadakam Varmış''

Kahramanmaraş'ta çarpışan otomobillerden biri kontrolden çıkarak bir mağazaya girdi. Mağazanın önünde telefonla konuşan Aykut Eryıldız aniden kaçmaya başladı, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulduğu o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Elbistan ilçesi Ahmet Karacabey Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği ve plakası belirlenemeyen otomobil, sola dönerken arkadan gelen bir başka araçla çarpıştı.

otomobilin-altinda-kalmaktan-saniyelerle-49641-2.jpg

Bu çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybeden otomobil, caddedeki bir mağazaya girdi. Tam o sırada mağazanın önünde telefonla konuşan Aykut Eryıldız, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

otomobilin-altinda-kalmaktan-saniyelerle-49641-1.jpg

'VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ'

Yaralananın olmadığı kaza, mağazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Aykut Eryıldız'ın otomobilden kaçtığı anlar yer alırken, kaçarken telefonla konuşmaya devam etmesi dikkat çekti. Eryıldız, "Olay anında annemle telefonla konuşuyordum. Sesleri duyunca kafamı çevirdiğimde arabanın üzerime geldiğini gördüm. Refleks olarak kaçtım. Çok şükür iyiyim, verilmiş sadakamız varmış” şeklinde konuştu.

otomobilin-altinda-kalmaktan-saniyelerle-49641-3.jpg

Kaynak:AA