Öldürülen valenin katili başka bir vale çıktı

İstanbul Sarıyer’de bir düğün salonunda vale olarak çalışan 27 yaşındaki Fırat Özbek silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Yapılan çalışmalarda cinayeti başka bir işyerinde vale olarak çalışan Sinan A.’nın işlediği belirlendi. A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kan donduran olay Sarıyer’de 31 Temmuz günü gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Bir düğünde vale olarak çalışan Fırat Özbek, iş arkadaşlarıyla ikamet olarak kaldığı oto yıkama işyerinde silahıl saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda saldırganın başka bir işyerinde vale olarak çalışan Sinan A. olduğu belirlendi. Çalışmanın ardından düzenlenen operasyonla Sinan A. ile kendisine yardım ve yataklık ettiği belirlenen arkadaşı Tamer E. , yakalandı. Yakalanan şüphelinin üzerinde de olayda kullandığı 1 adet ruhsatsız 9 mm tabanca ele geçirildi.

whatsapp-image-2024-08-05-at-10-21-45.jpeg
FIRAT ÖZBEK

10 GÜN ÖNCE KÜFÜR ETTİ İDDİASI

Cinayet Büro Amirliği’nde sürdürülen soruşturmada, cinayetin olaydan 10 gün önce yaşanan bir olaya uzandığı iddia edildi. Şüpheli polise verdiği ifadesinde, maktulün 10 gün önce, birkaç arkadaşıyla birlikte kendisinin çalıştığı işyerine gelerek, önce mutfakta çalışanları darp ettiğini iddia etti. Ardından olay yerinde taşkınlık çıkaran maktulün kendisine küfür ettiği öğrendiğini belirten şüphelinin, cinayeti bu yüzden işlediğini söyledi. Soruşturmanın ardından adliyeye gönderilen şüphelilerden Sinan A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşı Tamer E. Hakkında ise Adli Kontrol kararı verildi.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :