Oğuzhan Asiltürk için taziye mesajları

Oğuzhan Asiltürk için taziye mesajları
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün ölümünün ardından birçok kişi Twitter'dan taziye mesajları yayınladı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 86 yaşında yaşamını yitirdi. Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün ölümünün ardından birçok kişi Twitter'dan taziye mesajları yayınladı.

İşte Asiltürk'ün ölümünün ardından atılan mesajlardan bazıları:

'Mekanı cennet, makamı âli olsun'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız, yol arkadaşımız ve dava adamı Oğuzhan Asiltürk ahirete irtihal etmiştir. Milletimizin ve camiamızın başı sağolsun. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu'nu telefonla aradı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün vefatı nedeniyle Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na taziyelerini iletti.

CHP'den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Asiltürk'ün vefatı nedeniyle Karamollaoğlu'nu telefonla aradığı belirtildi.

Oğuzhan Asiltürk’e Allah’tan rahmet dileyen Kılıçdaroğlu'nun Milli Görüş camiasına da başsağlığı dileğinde bulunduğu bildirildi.

'Çok kıymetli ağabeyimiz...'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan: Bugün vefat haberini aldığımız, Millî Görüş Vakfı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, siyasi tarihimizin önemli isimlerinden, çok kıymetli ağabeyimiz Sayın Oğuzhan Asiltürk’e Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Mekânı cennet olsun. Oğuzhan ağabeyimin muhterem ailesine, Türkiye’deki ve yurt dışındaki sivil toplum ve siyaset camiasına Allah’tan sabr-ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

'Değerli siyasetçi ve devlet insanlarımızdan...'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Saadet Partisi'nin kurucularından değerli siyasetçi ve devlet insanlarımızdan Oğuzhan Asiltürk'e Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun.

'Kıymetli büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk bekâ âlemine irtihal etmiştir'

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop: Çok değerli siyaset adamı, kıymetli büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk bekâ âlemine irtihal etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun. Mekanı cennet olsun.

'Vefatını derin bir teessürle öğrendim'

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Ömrünü hakikat davasına adayan muhterem Oğuzhan Asiltürk ağabeyin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Duruşu, kişiliği ve mücadelesi ile daima akıllarda kalacak. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve milletimize sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

'Bir neslin öncü isimlerinden'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, eski İçişleri ve Sanayi bakanlarımızdan, bir neslin öncü isimlerinden Oğuzhan Asiltürk'ün vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Milli Görüş camiasına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

'Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: İçişleri ile Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanımız, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk Beyefendi'nin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhum Oğuzhan Beye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum.

'Milli Görüş davasının öncülerinden'

İnsani Yardım Vakfı (İHH): Milli Görüş davasının öncülerinden, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, muhterem büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz.