Öğretmenlerini Kaybeden Öğrencilere Moral Etkinliği

Adana'da kaya düşmesi sonucu hayatını kaybeden öğrencilere "Çocuklar Gülsün Projesi" kapsamında etkinlik düzenlendi. Etkinlikte öğrenciler her şeyi unutup doyasıya eğlendiler.

KOZ-YAR Kozan Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Derneği, "Çocuklar Gülsün Projesi" kapsamında kaya düşmesi sonucu vefat eden öğretmenlerini anmak ve öğrencilere moerl için okulda "Çocuk Şenliği" gerçekleştirdi.

Adana'da 2023 yılında öğretmenler Pınar Kılıç, Dilek Altıparmak, Ümmühan Dilbilir ve Rahime Topak'ın bulunduğu otomobilin üzerine heyelan sonucu kaya devrilmişti. Otomobildeki 4 öğretmen hayatını kaybetmişti.

ÇOCUKLARA MORAL GÖSTERİLERİ

Yaklaşık 200 öğrencinin olduğu okulda, Kozan Yusuf Baysal Anadolu Lisesi ve Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri ve Koz-Yar Derneği Gönüllüleri tarafından animasyon gösterisi, buble show, balon gösterisi ve çocuk oyunları sergilendi.

İç ısıtan gösterilerin ardından şenlikte çocuklara yaş pasta, dondurma ve pamuk şeker ikram edildi.

ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERİLDİ

KOZ-YAR Derneği yönetimi, okul öğrencilerine badminton takımı, futbol, basketbol, voleybol spor malzemeleri hediye etti.

Kozyar Başkanı Musa Akçalı etkinliğin ardından yaptığı açıklamada desteklerinin devam edeceğini belirtti.

"Derneğimiz, ihtiyaç sahibi ailelere nakdi ve ayni yardımlarına devam etmekle birlikte özellikle köy okullarına destek vermeye her zaman hazırız. Çocukların eğlendiği bu organizasyonlar, eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla KOZ-YAR derneği etkinlikleri kapsamında devam edecek"

Kaynak:DHA