Nihal Olçok'tan Fettah Tamince tepkisi: Neyle neyi takas ettiniz?

Nihal Olçok'tan Fettah Tamince tepkisi: Neyle neyi takas ettiniz?
15 Temmuz'da eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, Twitter hesabından, Atatürk Kültür Merkezi ihalesinin Fettah Tamince'ye verildiğine dair haberi paylaşarak, "İhale verildi. BU MUDUR??? Neyle, neyi takas ettiniz?" diye sordu.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, aralarında Cumhuriyet Savası İsmet Bozkur'un olduğu bazı savcılar açığa alındı. Açığa alınan savcıların tahkikat aşamasını yürüttükleri FETÖ dosyalannda para karşılığında şüpheliler hakkında takipsizlik karan verdikleri iddia edildi.

TAMİMCE KARARINI VEREN SAVCI

Açığa alınan Cumlıuıiyet Savası İsmet Bozkurt'un, Rixos otellerinin sahibi olan ve bir dönem Fethullahçılar içerisinde yer aldığını itiraf eden iş adamı Fettah Tamince hakkında da "kovuşturmaya yer yoktur" kararını verdiği ortaya çıktı.

15 Temmuz'da darbeciler tarafından Boğaz Köprüsü'nde vurularak şehit olan AKP'nin reklamcısı Erol Olçokun eşi Nihal Olçok, sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak önceki gün çok sert bir mesaj paylaştı. 15 Temmuz gecesi oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u da kaybeden Nihal Olçok, Bozkurt'a "Kaça sat
tınız. 250 şehidi? Değdi mi, aldığınız verdiklermize?" ifadeleriyle tepki gösterdi. 

NİHAL OLÇOK'TAN TAMİMCE TEPKİSİ


Nihal Olçok dün bu kez Atatürk Kültür Merkezi ihalesinin Fettah Tamince'ye verildiğine dair haberi paylaşarak, "İhale verildi. Bu mudur??? Neyle, neyi takas ettiniz?" diye sordu. Nihal Olçok ile aile dostluk bağları olduğu bilinen, "Ertoşi Aşiıeti" mensubu yazar Yiğit Caner Ertoşi de Fettah Tamince için ağır sözler geldi. Ertoşi "Ha Fetullah bağışlanmış, ha Fettah! Bu insanların kanı boşuna mı döküldü, boş yere mi verildi tüm bu canlar? Satılmış ruh ve bedenlere dur deme vakti" dedi.

Olçak, Ertoşi'ye "Can Canerim" diye yanıt verdi.

 

İlgili Haberler
Etiketler :