Nevşehir’de motosikletli gencin acı sonu: Kaza kamerada

Nevşehir’in Kavak beldesinde meydana gelen korkunç kazada, minibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü 29 yaşındaki Ali Çivi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Nevşehir’in Kavak beldesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü feci şekilde yaşamını yitirdi. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada motosikletin çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulduğu görüldü.

nevsehirde-minibusle-carpisan-motosikle-738250-217988.jpg

Ürgüp yolunda saat 19.30 sıralarında meydana gelen kazada, 50 ABG 522 plakalı minibüsün sürücüsü 44 yaşındaki Cengiz K., seyir halindeyken henüz plakası öğrenilemeyen bir motosikletle çarpıştı. Motosikleti kullanan 29 yaşındaki Ali Çivi, çarpışmanın şiddetiyle yola savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen jandarma, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

nevsehirde-minibusle-carpisan-motosikle-738251-217988.jpg

Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda, motosiklet sürücüsü Ali Çivi’nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Çivi’nin cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Cengiz K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

nevsehirde-minibusle-carpisan-motosikle-738273-217988.jpg

Kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin detaylı inceleme başlatıldı. Öte yandan, çarpışma anının bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığı belirlendi. Görüntülerde, motosikletin minibüsle çarpıştıktan sonra savrulduğu net bir şekilde görülüyor. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)