Narin'in köyünü karıştıran damat adayı da gözaltına alınmış: Nevzat'ı tanırım iyi adamdır

Narin'in köyünü karıştıran damat adayı da gözaltına alınmış: Nevzat'ı tanırım iyi adamdır
Narin cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin önemli bir bölümü, sorgularında, düğün davetiyesi dağıtmadan söz etti. Düğün hazırlığı yapılan kişinin Uğur Can Güran olduğu anlaşıldı. Soruşturma kapsamında sorgulanan kişilerden Uğur Can Güran'ın da olduğu anlaşıldı. Güran ifadesinde, Nevzat Bahtiyar için "Nevzat'ı iyi bi insan olarak bilirim" dedi.

Narin Güran'ın cansız bedeni geçen Pazar sabahı bulundu. Tavşantepe Köyü yakınındaki Eğertutmaz Deresi'ne cansız bedeni çuval içinde konulan Narin'in bir çok akrabası gözaltına alındı.

Dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'i tutuklandı. Anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran tutuklandı. Baba Arif Güran ile adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Adli kontrol şartı ile serbest kalan isimlerden biri de Uğur Can Güran oldu.

DÜĞÜN DAVETİYESİ İÇİN DERİK'E GİTMİŞ
Bir çok şüpheli verdikleri ifadede, Narin'in kaybedildiği gün düğün davetiyesi dağıttıklarını kaydetti. Düğün hazırlığı yapılan isim olan Uğur Can Güran, kendisinin de davetiye dağıtmak için Mardin Derik'e gittiğini belirtti.

'NEVZAT'I İYİ BİR İNSAN OLARAK BİLİRİM'
Savcılık sorgusunda, Uğur Can Güran'a sorulan isimlerden biri de, Narin'in cansız bedenini dereye saklayan Nevzat Bahtiyar oldu. Güran, anılan kişiye ilişkin "Nevzat Bahtiyar'ı tanırım. Nevzat'ı iyi bir insan olarak bilirim" dedi.
İŞTE, DAMAT ADAYI UĞUR CAN GÜRAN'IN SAVCILIK İFADESİ:

whatsapp-image-2024-09-13-at-17-27-26.jpeg
UĞUR CAN GÜRAN'IN İFADESİNİN 2'İNCİ SAYFASI:

whatsapp-image-2024-09-13-at-17-27-30.jpeg

Kaynak:halktv.com.tr