Narin'in babasından şok açıklama!

Narin'in babasından şok açıklama!
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 11 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Son gelişmelere göre Tavşantepe Mahallesi muhtarı olan amcası S.G.'nin aracındaki DNA örneği ile Narin'in kıyafetlerindeki DNA örneği eşleşti. Amcanın gözaltına alınmasının ardından baba Arif Güran ise bir açıklama yaptı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Gürpınar'ı arama çalışmaları sürüyor. Türkiye Narin'den gelecek umutlu bir haberi beklerken flaş gelişmeler art arda yaşanıyor.

Aramalar 11 gündür sürerken muhtar olan amca S.G.'nin aracında Narin'in DNA'sı bulundu.

Amca S.G'nin aracındaki DNA örneği ile küçük kızın kıyafetlerindeki DNA örneği eşleşti. Amcanın ifadeleri doğrultusunda anne Yüksel Güran da yeniden ifadeye çağrıldı.

Olayla ilgili soruşturma tüm hızıyla sürerken baba Arif Güran'dan bir açıklama geldi.

arif-guran.jpeg
Arif Güran

BABADAN SON AÇIKLAMA

Narin'in babası Arif Güran, son gelişmelerin ardından yalan haberlere isyan etti. Baba Güran, kızı ile ilgili şu ana kadar ellerinde herhangi bir bilgi olmadığını belirtti.

Arif Güran şu açıklamalarda bulundu:

"Herhangi bir şey söyleyemeyiz. Bugün valilik dese anne, baba, amca, dayı gözaltına alınmış; doğrudur. Baba burada, anne evde. İfadeye herkes gidiyor, ben bile gitmişim. Eşim gitmiş, oğlum gitmiş. Bizim köylülerimiz gitmiş. Bu yalan haberlerle artık yemin ederim, kızımızın acısını yaşayamıyoruz. Bizi eziyorlar.

Bu sosyal medyada olan bu küfürler ayıptır. Kızımızı istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Kameraya, ona, şuna buna meraklı insanlar değiliz. Valiliğin, İçişleri Bakanlığı'nın yapacağı açıklamaya yalan diyebilir miyim? Ben kimim, bu devletten büyük müyüm? Şu an hepimiz devletin söyleyeceği kelimeye bakıyoruz. Başka bir şey yok.

Sonunda devlet bize bir şey diyecek. Hak yerini bulsun. Allah bırakmasın. Bize bu acıyı yaşattılar. Şu an hiçbir şey yok, olsa sizinle paylaşırım. Komutanlarımın ağzına bakıyorum. 'Şu an süreç devam ediyor. Sabredeceksin' diyorlar. Ben de namazımı kılıp, Allah'ıma şükrediyorum, sabrediyorum."

narin-guran-750x464.jpg

Kaynak:DHA