Narin'in amcası adliyeye sevk edildi!

13 gündür kayıp olan Narin'in amcası zırhlı araçla adliyeye sevk edildi.

SON DAKİKA HABERİ: Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 13 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın amcası, Tavşantepe Mahallesi Muhtarı S.G., zırhlı araçla adliyeye sevk edildi.

TELEFONUN KAPALI OLMASI ŞÜPHE UYANDIRMIŞTI

Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturmada, amca S.G.’nin telefonunun, Narin’in kaybolmasının ardından 1 saat boyunca kapalı olduğu belirlenmişti. Bu durum nedeniyle S.G., gözaltına alındı.

Devam eden süreçte, amcanın aracından alınan DNA örneği ile Narin’in kıyafetlerindeki DNA örneği arasında eşleşme tespit edildi. Yeni deliller ışığında gözaltı süreci uzatıldı. Ayrıca, S.G.’nin telefonunda tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı belirlendi.

narini-arama-calismalari-13uncu-gunund-370096-102307.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Geçtiğimiz Cuma günü gözaltına alınan S.G., zırhlı araç ve jandarma eşliğinde Diyarbakır Adliyesi’ne götürüldü. Halk TV muhabiri Ferit Demir’in aktardığına göre, S.G.’nin Cumhuriyet savcılığında vereceği ifadesinin uzun sürmesi bekleniyor. Savcılık sorgusunun ardından S.G., Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilecek.

Adliye çevresinde hem jandarma hem de polis ekipleri tarafından sıkı güvenlik önlemleri alındı.

Ayrıntılar geliyor...

narini-arama-calismalari-13uncu-gunund-370100-102307.jpg

NE OLMUŞTU?

8 yaşındaki Narin, 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra aile ve köylüler kendi imkanlarıyla bölgede arama yaptı. Sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kızının kayıp olduğu ihbarında bulundu.

Henüz delil toplama sürecinde olan Narin soruşturması, yayın yasağı kararıyla sürüyor.

chbi6bsau0ojz4dh4o3vla-001.webp

Kaynak:halktv.com.tr