Murat Kurum: "O Kadar Becerikliyim ki Ocağı Yakmadan Menemen Pişiriyorum"

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ramazan ayının ilk sahurunu öğrenci evinde gerçekleştirdi. Kurum mutfakta menemen yaparken ocağın yanmadığı ileri sürüldü. Murat Kurum o iddialara "Demek ki o kadar becerikliyim ki ocağı yakmadan da menemen pişirebiliyorum" yanıtını verdi.

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Seçimlere tam 18 gün kaldı. Adaylar seçim yarışını sürdürürken AKP'nin İBB adayı Murat Kurum, sahurda öğrenci evine giderek menemen yaptı.

2.webp
Paylaşılan fotoğraflarda en çok konuşulan detay ise Kurum'un menemen yaptığı ocağın yanıp yanmadığı oldu. Sosyal medyada Kurum, ocağın yanmadığı yönündeki eleştirilerin hedefi olmuştu.

"OCAĞI YAKMADAN MENEMEN PİŞİREBİLİYORUM"

Murat Kurum o iddialara yanıt verdi. Katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Kurum, "Demek ki o kadar becerikliyim ki ocağı yakmadan da menemen pişirebiliyorum. Bunlar israfa alışmış ya, bütün ocakların yanması gerekiyor. Çok güzel de pişirdik yedik" dedi.

3.jpg

KARARSIZ GENCİ İKNA ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ

AKP'nin İBB adayı Murat Kurum, sahurda kararsız bir genci de sandığa gitmek için ikna ettiğini iddia etti. Kurum, "Sandığa gidip gitmemek arasında kararsızlığı olan bir gencimiz vardı o gün orada, ben de ona şunu söyledim, 'Siz bu ülkenin karar vericilerisiniz. Buradaki takdiriniz çok önemli. Gelecek sizin geleceğiniz. Kötü gidişata dur diyecek son nesil sizlersiniz' İkna ettim onu, bizden yana oyunu kullanacak" ifadelerini kullandı.

1.webp