Müjdat Gezen, kızı Elif ile aynı sahneyi paylaştı

Müjdat Gezen, kızı Elif ile aynı sahneyi paylaştı
Yenimahalle Belediyesi, Tiyatro Festivali kapsamında, Türk tiyatrosunun duayen ismi Müjdat Gezen’i “Baba Kız” adlı tiyatro oyunu ile Yenimahallelilerle buluşturdu.

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Genco Erkal Tiyatro Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenen oyunu, ev sahibi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker de izledi.

yeni-proje-2022-03-27t114605-637.png

Gezen, tiyatro severleri kahkahaya boğdu

Oyunda Müjdat Gezen, uzun zamandır Hollanda’da yaşayan kızı Elif Gezen ile aynı sahneyi paylaştı. Müzisyen Elif Gezen, babasının yazdığı şiirlerden bestelediği şarkıları okudu. Kızına başından geçen komik olayları anlatarak eşlik eden Müjdat Gezen ise Başkentli tiyatro severleri kahkahaya boğdu.

yeni-proje-2022-03-27t114656-802.png

Alkışların bir an olsun eksik olmadığı oyun konuklardan tam not alırken Müjdat Gezen, kalabalık karşısında çok şaşırdığını söyledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı tebrik eden Gezen, “Oyunu sahnelediğimiz günden bu yana ilk defa bu kadar dolu bir salon görüyorum. 2 bin kişilik salon dolmuş. Fethi Başkan 13 yıldır görevde, daha nice 13 yıllar diliyorum. Bravo” dedi.

yeni-proje-2022-03-27t114803-880.png

Gecede oyunculara çiçek takdim eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Tiyatro Festivali’miz devam ediyor. Birbirinden değerli oyuncularımızı sizlerle buluşturuyoruz. Yenimahalle, Cumhuriyet’in ilçesidir. Sanata ve Sanatçıya değer veren bir anlayışla yönetilmektedir. Tek yol Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği yoldur. Bu yolda hep birlikte yürümeyi sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak:ANKA

Etiketler :