Muğla ve Manisa'daki iki yangın tamamen kontrol altında

Muğla ve Manisa'daki iki yangın tamamen kontrol altında
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Muğla'nın Milas ve Manisa'nın Saruhanlı ilçelerindeki yangınların tamamen kontrol altında olduğunu açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Muğla ve Manisa’daki orman yangınlarının tamamen kontrol altına alındığını duyurdu. Yumaklı, Hatay’daki yangın için ise çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Yumaklı açıklamasında şu bilgileri paylaştı: “Ülkemizde meydana gelen yangınlara yönelik orman kahramanlarımızın etkin ve kararlı mücadelesi sonucunda Muğla/Milas ve Manisa/Saruhanlı yangınları tamamen kontrol altına alınmıştır.”

HATAY KISMEN KONTROL ALTINDA

Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki yangına ilişkin de bilgi veren Yumaklı, “Gece boyu süren kara müdahalemiz ve gün ışığıyla birlikte başlayan hava müdahalemiz sayesinde kısmen kontrol altına alınmıştır. Yangını tamamen kontrol altına almak için çalışmalarımız aralıksız sürmektedir” dedi.

screenshot-2025-07-05-at-12-33-58-1-xte-ibrahim-yumakli-ulkemizde-meydana-gelen-yanginlara-yonelik-orman-kahramanlarimizin-etkin-ve-kararli-mucadelesi-sonucunda-mugla-milas-manisa-saruhanli-yanginlari-tamamen-ko.png

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi