Muğla Sahillerine Yerli ve Yabancı Turist Akın Etti

Muğla Sahillerine Yerli ve Yabancı Turist Akın Etti
Bayram tatilinde Türkiye'nin popüler turizm bölgelerinden Muğla'da, tatilciler sahillere büyük ilgi gösterdi. Yerli ve yabancı turistler denize akın etti.

Hava sıcaklığının 24 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 19 derece olarak ölçüldüğü Akyaka'da, yerli ve yabancı turistler sahillerde yoğun bir aktivite gösterdi.

Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde de turistler denize girerek güneşlendi.

Ayrıca, Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen turlara katılanlar, teknelerle dereyi gezme fırsatı buldu.

aa-20240410-34239038-34239035-mugla-sahillerinde-bayram-tatili-yogunlugu-yasaniyor.jpg

Akyaka'daki okullarda eğitim gören yerli ve yabancı sörf tutkunları, uçurtma ve rüzgar sörfü yaparak izleyicilere görsel şölen sunuyor.

Akçapınar sahilinde sörfçülerin rüzgarla dansını tatilciler ilgiyle izledi.

Bodrum ilçesinde de tatilciler, Kumbahçe, Paşatarlası, Türkbükü, Torba, Gündoğan gibi sahillerde yoğun bir kalabalık oluşturdu.

aa-20240410-34239038-34239034-mugla-sahillerinde-bayram-tatili-yogunlugu-yasaniyor.jpg

Muğla'nın gözde turizm merkezlerinde tatilcilerin keyifli zaman geçirdiği gözlemlendi. Kimi vatandaşlar alışveriş yaparken, tarihi ve turistik yerleri ziyaret etti. Diğerleri ise Kumbahçe ve Bodrum Kalesi önünde demirli günlük gezi tekneleriyle mavi tura çıktı.

Marmaris'te hava sıcaklığının 27 derece, deniz suyunun ise 19 derece ölçüldüğü belirtilirken, yerli ve yabancı tatilciler sahillerde vakit geçirdi. Güneşli havayı değerlendiren turistler ve vatandaşlar çocuklarıyla denize girip plajda güneşlendi. Uzunyalı Sahili ve Yat Limanı boyunca yürüyüş yapanlar ise kafelerde oturarak güneşli havanın tadını çıkardı.

Muğla'nın diğer bölgelerinde de benzer manzaralar gözlendi. Özellikle Uzunyalı, İçmeler, Turunç ve Kızkumu plajlarında yoğunluk yaşandı. Su sporları istasyonlarında ise adrenalin tutkunu turistler jet ski ve deniz paraşütü gibi aktivitelere katılarak eğlenceli zaman geçirdi.

Fethiye ilçesine gelen tatilciler, Ölüdeniz Mahallesi'ne yoğun ilgi gösterdi. Belcekız ve Kumburnu plajlarında güneşlenmek isteyen ziyaretçiler, uzun kuyruklar oluşturdu. Bazıları da yamaç paraşütü ve su sporları gibi aktivitelere katılarak heyecan dolu anlar yaşadı.

Ortaca'nın turistik Dalyan Mahallesi'ni tercih eden tatilciler ise günü tekne turlarıyla geçirdi. Dalyan Kanalı'nda yapılan gezinin ardından İztuzu Plajı'nda denizin keyfini çıkaran ziyaretçiler, tatilin tadını doyasıya çıkardı.

Kaynak:DHA

Etiketler :