Müge Anlı'da ağızları açık bırakan itiraf! Karısını üfürükçüye götürdü, odaya girince gördükleri karşısında deliye döndü

Müge Anlı'da ağızları açık bırakan itiraf! Karısını üfürükçüye götürdü, odaya girince gördükleri karşısında deliye döndü
Müge Anlı'da üfürükçü Mustafa'ya dair ortaya çıkan yeni ayrıntılar stüdyodakileri ve ekran başındaki izleyici şok etti. Ahmet Tunç adındaki bir kişinin karısını Mustafa'ya götürdüğünü ve ardından yaşanılanları anlattığı itirafı ağızları açık bıraktı.

Müge Anlı'da üfürükçü Mustafa denen sahtekara dahil anlatılanlar kan donduruyor. Ahmet Tunç adındaki bir kişi üfürükçü Mustafa'ya dair tanıklığını anlattı. Bir kişinin eşini götürdükten sonra gördükleri ağızları açık bıraktı. Koca odaya girince gördükleri karşısında deliye döndü ve üfürükçü Mustafa dayak yedi.

3.webp

Müge Anlı'da Mehmet Yörük'ü öldürme itirafı gündeme bomba gibi düşmüştü. İtiraf sonrası üfürükçü Mustafa da gözaltına alınmıştı. Üfürükçü Mustafa Samagan ile ortaya çıkanlar ağızları açık bırakıyor.

Programda yer alan Ahmet Tunç'un ifadelerine göre, sinir hastası olan eşini iyileştirmek için üfürükçü Mustafa'ya götüren bir adam, gördükleri karşısında şok oldu. Üfürükçü, adamı odadan çıkararak kadına "Tenim tenine değecek, öyle iyileşecek" diyerek çıplak bir şekilde yatağa yatırdığı iddia edildi.

2-3.webp

EŞİNİ ÜFÜRÜKÇÜYE GÖTÜRDÜ, ÇIRILÇIPLAK GÖRÜNCE DELİYE DÖNDÜ

Tunç'un anlattığına göre koca odaya girip eşini kontrol edince olanlar oldu. Üfürükçü Mustafa iddialar göre yatakta hasta kadınla çıplak şekilde yakalandı.

Şoke olan koca, üfürükçüye saldırdı ve mahallede de büyük bir linç girişimi yaşandı. Tanıklar, üfürükçünün bu tür eylemlerini daha önce de gerçekleştirdiğini ve çevrede büyük bir korku yarattığını belirtti.

1.webp

Tunç, 2015 yılında yaşanan olayda üfürükçünün kocadan şifa için 2 bin 500 TL istediğini de belirtti.

2-4.webp

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)

Etiketler :