Müge Anlı'da 18 Yaşındaki Genç Kız 47 Yaşındaki Adamla Kaçtı: Yayındaki Sözleri Herkesi Şok Etti!

Müge Anlı'da 18 Yaşındaki Genç Kız 47 Yaşındaki Adamla Kaçtı: Yayındaki Sözleri Herkesi Şok Etti!
Müge Anlı programında yine akıllara durgunluk veren anlar yaşandı. 18 yaşındaki Lamia isimli genç kız 46 yaşındaki Murat isimli bir kişiyle kaçtı. Yayına katılan Lamia, pişman olmadığını ve Murat'ı sevdiğini söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Müge Anlı'ya bu hafta 18 yaşındaki Lamia damga vurdu. Genç kız, 46 yaşındaki Murat isimli kişiye kaçtı. Müge Anlı kaçan Lamia'yı buldu ve ailesine teslim etti. Ancak Lamia'yı saatlerce süren ikna çabaları sonuç vermedi.

lamia-2.webp

Lamia, kendisinden yaşça büyük kişiyi sevdiğini ve onunla evleneceğini söyleyerek "Murat'ı seviyorum ve bunu kabullenmelerini istiyorum. Hataysa bile hata olduğunu yaşayıp görmek istiyorum" dedi.

Müge Anlı, bu kişinin uyuşturucu maddeyle ilgili konularda sabıkası olduğunu genç kıza anlatmaya çalıştı.

lamia1.webp

AİLESİNİN YANINA DÖNMEYİ KABUL ETTİ

Annesi ve babasının çabası boşa çıkınca Lamia, dün akşam otobüse binip Murat'ın yanına gitmeye kalktı.

Uşak'a varmadan ulaşılan genç kız bu kez ikna edlidi. Yayına tekrar katılan Lamia, ailesinin yanına dönüp eğitimine devam etmeyi kabul etti.

lamia.webp

YENGESİYLE İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKTI

Murat isimli kişinin yengesi ile ilişkisi olduğuna dair mesajlar da ortaya çıktı. Yenge, Lamia'ya ağza alınmayacak küfürler sarf ederek Murat'tan uzak durmasını söyledi. Yayında Murat'ın annesinin ise hapse girdiği ve kızlarını uygunsuz yerlerde çalıştırdığına dair iddialar da yer aldı.

Yayına bağlanan bir izleyici ise Murat isimli kişinin üniversitedeki kızına musallat olduğunu kaydederek "Bu kişi benim kızıma musallat oldu. Üniversite öğrencilerinin gittiği mekanlara gidiyor. Ben bu adam yüzünden kızımın okulunu değiştirdim" diye konuştu.

EVLENECEKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Murat'ın annesine yayına bağlanarak herkesi şok eden itirafta bulundu. Lamia ve Murat'ın 1 Haziran'da evleneceğini söylendi. Bu iddiaları doğrulayan Lamia, "Fikrim değişmedi. Evleniyorum" dedi.