Adıyaman'a Şehit Ateşi Düştü!

Adıyaman'a Şehit Ateşi Düştü!
Milli Savunma Bakanlığı bir askerin araç kazasında şehit olduğunu duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin İdlib kentinde yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde meydana gelen araç kazasında şehit olan Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın (23) acı haberi, Adıyaman'daki ailesine verildi.

Milli Bakanlığı'nın paylaşımı şöyle oldu:

sehit.jpeg

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin İdlib kentinde sürdürülen Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde meydana gelen araç kazasında Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı, ağır yaralandı. Kaza sonrası bölgeden tahliye edilerek Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Akıncı, doktorların tüm müdahalesine rağmen şehit düştü.

adiyamana-sehit-atesi-dustu-30488-1.jpg

Maliha ve Mehmet Akıncı çiftinin 2 çocuğunun büyüğü olan Abdulkadir Akıncı'ın acı haberi, Adıyaman'ın Yeşilyurt Mahallesi’ndeki baba evine ulaştı. Acı haberi alan akraba ve komşular, aileye taziyeye koştu. Ailenin yaşadığı ev ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

KURTULMUŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde araç kazası sonucu şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Kurtulmuş mesajında, "Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde şehit olan Mehmetçiğimiz Abdulkadir Akıncı'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır, aziz milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Kaynak:DHA

Etiketler :