Motosikletin Çarptığı Üniversite Öğrencisi Yaşam Mücadelesi Veriyor!

Motosikletin Çarptığı Üniversite Öğrencisi Yaşam Mücadelesi Veriyor!
Isparta'da yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı üniversite öğrencisi Elif Metiner (20) ağır yaralandı. Beyin ve böbreklerde kanama, kaburgalarda kırık olduğu öğrenilen Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Elif Metiner, yoğun bakımda tedaviye alındı.

Isparta'da R.K.'nin (29) kullandığı motosiklet, caddede yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Metiner'e çarptı. Savrulan Elif Metiner metrelerce sürüklenirken, motosiklet ise devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Metiner, ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

motosikletin-carptigi-universiteli-elif-48320.jpg

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Beyin ve böbreklerde kanama, kaburgalarda kırık olduğu öğrenilen Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Elif Metiner, yoğun bakımda tedaviye alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Devrilen motosikletteki sürücü R.K. ise Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki müdahalesi sonrası taburcu edildi. İfadesi alınan R.K. serbest bırakıldı.