Mısırlı gazeteci, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi hakkındaki gerçekleri açıkladı

Mısırlı gazeteci, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi hakkındaki gerçekleri açıkladı
Sabah gazetesinden Sonat Bahar'ın ulaştığı Mısırlı gazeteci Amer Fouad, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin hakkındaki iddiaları anlattı.

Amer Fouad, milyarder olduğu iddia edilen Mohammed Alsaloussi'nin Mısır kaynaklı haberlerde adının bile geçmediğini belirtirken ''Arap medyasındaki küçük haberler, Türk medyasının çevirisi niteliğinde. O da 'ünlü bir televizyoncunun eski karIsıyla evlenen Mısırlı' şeklinde'' diye konuştu.

Mohammed Alsaloussi'nin Mısır için bir bilinmeyen olduğunu söyleyen Amer Fouad, ''Mısır'ın en zengin sekiz ailesinden birinin mensubu olduğu yalan! Tüm listeleri 2017 yılına kadar inceledim, adı bile geçmiyor. Zaten Mısır'ın zengin listesini iki büyük aile oluşturuyor. O da Medoo'nunki değil'' dedi.


Mohammed Alsaloussi'in Mısır'da bir şeyhin oğlu olduğu iddialarına dair de konuşan gazeteci Fouad, ''Bu da yanlış. Mısır'da şeyh sadece din adamlarına deniyor. Araplar gibi Mısırlı zenginlere şeyh denmiyor. Babasının ismini de araştırdım ona dair de bir şey bulamadım'' diye konuştu.


Yıllarca Mısır'da yaşamış bir gazeteci olarak bu kişinin ismini hiç duymadığını söyleyen Fouad, ''Amerika'da yaşadığı söyleniyor ama zengin bir Mısırlı nerede yaşarsa yaşasın mutlaka bilirdik. Fotoğraflardan zengin biri gibi duruyor ama milyarder falan olamaz. Arap dünyasındaki milyarderlerin sayısı belli, topu topu 20 kadar. Onların arasında da yok! Mısır'da adından söz edilen bir iş adamı da değil. Ben hiç duymadım'' dedi.