MHP’nin sembol ismi de 'Mansur Yavaş'a kefilim' dedi

MHP’nin sembol ismi de 'Mansur Yavaş'a kefilim' dedi
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'a bir destek de eski MHP'li vekil Süleyman Servet Sazak'tan geldi. Sazak, MHP'nin sembol isimlerinden Gün Sazak'ın oğlu.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’a, suikaste kurban giden ülkücü camianın sembol ismi Gümrük eski Bakanı Gün Sazak'ın oğlu MHP’li Süleyman Servet Sazak’tan da destek geldi.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, MHP eski Milletvekili Sazak, Yavaş ile birlikte Ankara Sanayi Odası toplantısına katıldı. Sazak "Kuva-i Milliye ruhu, bizi bir araya getiriyor. Mansur Yavaş'a kefilim" dedi.

Mansur Yavaş toplantıda yaptığı konuşmada, ‘'Organize sanayilerin tümünü destekleyeceğiz. Köylerde tarım teşvik edilecek, köylümüz güneş enerjisinden yararlanıp, elektrik parası ödemeyecek. Hayvancılığı destekleyeceğiz. Bizim böyle bir zamanda çılgın projelere harcayacak paramız yok” dedi.

“YAVAŞ'A KEFİLİM”

Yavaş’a ziyareti esnasında eşlik eden MHP eski milletvekili Süleyman Servet Sazak da, “Sayın Yavaş’ı seçimde destekliyor musunuz?” sorusuna, “Gayet tabi. Bizim Mansur beyle olan dostluğumuz çok eskilere dayanır. Her şeyden önce aynı bölgenin insanıyız. Dedelerimizden itibaren Kuvayı Milliye ruhu, bizi bir araya getiriyor. Bugün namusuna güvendiğim, kefil olduğum, çalışma gücüne inandığım bir dostumu desteklemekten de çok mutluyum” cevabını verdi.

Etiketler :