MHP'li Büyükataman'dan Babacan'a: Ali Potter, Harry Potter izleye dursun

MHP'li Büyükataman'dan Babacan'a: Ali Potter, Harry Potter izleye dursun
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 'demokrasiyi kemirerek açtıkları delikten içeri sızmaya kalkan demokrasi fareleri' benzetmesi yaptığı DEVA için "MHP, demokrasi farelerine de müsaade etmemeye kararlıdır" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, kurdukları partiye dönük “FETÖ projesi” suçlamasına “Bunlar deli saçması iddialar. Evet DEVA Partisi bir projedir ama bu bir Anadolu projesidir. Bir Trakya projesidir” diyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a yazılı açıklamayla yanıt verdi.

Büyükataman, “Akıl tutulması yaşayanların, aklı ipotek altında olanların Sayın Genel Başkanımızın akıl ürünü sözlerini deli saçması olarak adlandırması bir meczubun bir dâhiye dil uzatmasından farksızdır” dedi.

Babacan’a “Yediği kaba pisleyen, çıktığı evi taşlayan, FETÖ’nün yedek akçesi” diye seslenen Büyükataman, söz konusu dilin Babacan’ın dili olmadığını ileri sürdü, “Evelallah, yeniden sahneye sürülen bu çürük dili ait olduğu yere sokacak güce de iradeye de sahibiz” ifadesini kullandı.

"MHP demokrasi farelerine müsaade etmeyecek"

Bir süredir MHP liderine dönük sistemli ve tek bir merkezden saldırı yapıldığını savunan Büyükataman, “Milliyetçi Hareket Partisi geçmişten bugüne demokrasinin önündeki tıkaçları itina ile açmıştır. Bununla birlikte demokrasiyi kemirerek açtıkları delikten içeri sızmaya kalkan demokrasi farelerine de müsaade etmemeye kararlıdır. Kendine faydası olmayanların milletin dertlerine ‘deva’ olmak için çıktıklarını iddia ettikleri yol, yol değildir. Bunlar gereksiz ve boş işler uzmanıdır. Büyük Türk milleti kargaların kılavuzluğuna muhtaç kalmamıştır, kalmayacaktır” dedi.

"30 günde ekonomiyi toparlayacağını söyleyen Ali Potter"

MHP ve AKP'nin, Cumhur İttifakı’nın ‘iki eşit ve onurlu bileşeni’ olduğunu söyleyen Büyükataman, şu açıklamayı yaptı; “Parmağını şıklatarak demokrasi getireceğini, 30 günde ekonomiyi toparlayacağını söyleyen Ali Potter, korona günlerinde Harry Potter izleye dursun MHP gerekli gördüğü tüm konularda Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin kıymetli bakanlarına katkılarını sunmakta, olumlu icraatlerde de takdirlerini ifade etmektedir. Akıl tutulması yaşayanların, aklı ipotek altında olanların Sayın Genel Başkanımızın akıl ürünü sözlerini deli saçması olarak adlandırması bir meczubun bir dâhiye dil uzatmasından farksızdır.”

Etiketler :