MHP lideri Devlet Bahçeli hastanede! İşte ilk açıklamalar...

MHP lideri Devlet Bahçeli hastanede! İşte ilk açıklamalar...
Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli hasteneye kaldırıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, hastanede olan Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli hasteneye kaldırıldı.

Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

SEMİH YALÇIN'DAN İLK AÇIKLAMA: SAĞLIK DURUMU İYİ

Bahçeli hakkında sosyal medyada sağlığının kötü olduğu yönündeki iddiaların ardından MHP'den açıklama geldi.

Hastane önünden açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ''Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması ya da kalp hastalığı yoktur. Şuuru açık, konuşabilir durumdadır. İstirahat etmektedir. Genel başkanımızın sağlık durumu iyi ve mükemmel durumdadır. Hiç bir şeyi yok. Tetkiklerin çoğu yapıldı.'' dedi.

BAHÇELİ'NİN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ: ATEŞ YÜKSELMESİ SONUCU HASTANEDE

MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "MHP Lideri Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor" ifadesini kullandı.

BAHÇELİ "GEÇİCİ İSKEMİK ATAK" GEÇİRDİ

Halk TV haber merkezinin hastaneden ulaştığı bilgilere göre ise  Bahçeli'nin geçici iskemik atak geçirdiği ve kalıcı bir etkisinin olmadığı öğrenildi.

İSKEMİK ATAK NEDİR?

Geçici iskemik atak: beynimize giden kanın kısmi ya da tamamen kesilmesi ile 24 saatten az süren, kalıcı olmayan belirtilere denir. Sıklıkla bir beyin damarının pıhtı ile kapanması sonucunda meydana gelen geçici iskemik ataklarda, pıhtının yok edilmesi halinde belirtiler geçer ve kalıcı inme (felç) riski azalır.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu. 

İlgili Haberler