Meteoroloji yanıldı: Beklenen sağanak gelmedi

Meteoroloji yanıldı: Beklenen sağanak gelmedi
Hava sıcaklıklarının yükselmeye başlamasının ardından Meteoroloji'den İstanbul'a bugün için sağanak yağış uyarısı gelmişti. Ancak, İstanbul’da açık ve güneşli bir hava hakim.

Meteoroloji, İstanbul'a sağanak yağış uyarısında bulundu. Dün yapılan açıklamada kent için 'parçalı çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sağanak yağışlı' ifadeleri kullanıldı.

Marmara bölgesini uyaran Meteoroloji, “Parçalı çok bulutlu, bölgenin güney ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor” açıklaması yaptı.

istanbulhava.jpg

İstanbul’da yağışın etkili olacağı kaydedilen duyuruda, kent için ‘parçalı çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sağanak yağışlı’ uyarısında bulunuldu.

Hava sıcaklığının en düşük 15, en yüksek ise 22 derece olacağının altı çizildi. Ancak, İstanbul'da sağanak yağış etkili olmadı, güneşli ve açık bir hava hakim. 

Meteoroloji'nin bugün yaptığı güncellemede de İstanbul için yağış bilgisi yer almıyor. Meteoroloji'nin internet sitesinde İstanbul'un hava sıcaklığı 23,6 olarak görülüyor. 

ekran-resmi-2021-05-04-15-28-08.png

ekran-resmi-2021-05-04-15-16-10.png