Melissa Vargas Malatya'da

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas, 'memleketim' dediği Malatya'ya gitti. Vargas, "Memleketine hoş geldin" pankartıyla karşılandı.

Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Malatya'ya geldi. Malatya Havalimanı'nda düzenlenen karşılama törenine gelenlere imza vererek fotoğraf çektiren Vargas'a Malatyaspor atkısı takıldı. Mehmet Akif Üstündağ ile Melissa Vargas, valilik ve belediye ziyaretlerinin ardından taraftarlar ve öğrencilerle bir araya geldi. Yeni Malatyaspor Tesisleri'ni di ziyaret eden Üstündağ ile Vargas, son olarak konteyner kentteki depremzedeleri ziyaret etti.

melissa-vargas-malatyada-7660-dhaphoto1.jpg

Mehmet Akif Üstündağ ile Melissa Vargas, havalimanındaki karşılamanın ardından Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti. Vali Yazıcı, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Vargas’a kayısı ve çeşitli hediyeler takdim etti. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise Vali Ersin Yazıcı’ya Vargas’ın imzalı forması ile plaket takdim etti. Vali Yazıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından Filenin Sultanları'nın elde ettiği başarının kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

f8ebsq4w4aafih2.jpeg

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, milli sporcu Melissa Vargas’a Onur Belgesi takdim etti.

Gürkan, "Türk voleybolunun aldığı başarıyı dünyada hiçbir ülke almadı. Aldığı başarılarla dünyanın bir numarası. Avrupa şampiyonasını tarihinde ilk kez elde etti. Olimpiyatlara katılma hakkını namağlup aldı. İlk defa uygulanan dünya kupasını da kazandı. Vargas Malatyalı. Çok çabaladık. Malatyalı olmasından gurur duyduk. Üç turnuvanın da MVP’si seçildi. Dünyanın bir numaralı oyuncusu oldu. Dünyanın bir numarasının Malatyalı olması da ayrı bir gurur oldu. Olimpiyat şampiyonluğu eksik, umuyorum ki orada da madalyanın rengini konuşuruz. Her yerde Malatyalı olmasını belirtmesinden dolayı gurur duyuyorum" dedi.

melissa-vargas-malatyada-7660-dhaphoto3.jpg

VARGAS: MALATYA İÇİN BİR ARADAYIZ

Melissa Vargas, depremde büyük yıkım yaşayan Malatya’nın yeniden eski güzelliğine kavuşmasını diledi. Malatya’da olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vargas, sıcak karşılamadan dolayı teşekkür etti. Vargas, "Umuyorum Malatya eski güzelliğine kavuşur, yaralarını sarar. Hepimiz bir aileyiz. Malatya için bir aradayız" diye konuştu.

"MALATYALIYIM"

Vargas, ziyaretlerin ardından imza törenine katıldı. Coşkulu kalabalığa konuşan milli sporcu, "Merhaba Malatya. Çok teşekkür ediyorum bana gösterdiğiniz sevgi ve mutluluk için. Ben Melissa Vargas ve Malatyalıyım. Sizinle olduğum için gururluyum" şeklinde konuştu.

f8ebt4dw4aapeb7.jpeg

“BAŞKANIM MALATYALI OLDUĞU İÇİN MALATYALI OLMAYI SEÇTİM”

Malatya programı kapsamında Yeni Malatyaspor Tesisleri'ni ziyaret eden Melissa Vargas, "Buraya geldiğim için çok mutluyum, benim için çok güzel bir gün. Başkanım Malatyalı olduğu için Malatyalı olmayı seçtim. Kulübüm Fenerbahçe’de de 44 numaralı formayı giyiyorum. 44’de Malatya’nın kodu" dedi.

melissa-vargas.png

Kaynak:AA

Etiketler :