Masterchef'te Kim Elendi?

Masterchef'te Kim Elendi?
MasterChef All Star'da her pazar olduğu gibi bu pazar da eleme heyecanı yaşandı. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'te dün bir isim daha yarışmaya veda etti. İşte elenen isim...

Masterchef All Star'da hafta boyunca mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etti. Sevilen yarışmada eleme heyecanı dün gerçekleşti. Kırmızı takımdaki bütün yarışmacıların yer aldığı potada yarışmaya veda eden isim belli oldu.

masterchef1.webp

Mavi takımın kazandığı Masterchef'te eleme adayları Cemre, Alican, Tolga, Barış, Batuhan ve Esra olmuştu. Dün ekrana gelen bölümde son olarak eleme adayı Dilara olmuştu. Dilara'nın eleme adayı olmasıyla birlikte kırmızı takımda yer alan herkes potada mücadele etti.

2-002.webp

Yarışmacılar ilk olarak brüksel lahanası ve nardan yaratıcı tabaklar yaptı. Gecenin en iyi tabağını Dilara yaptı. Dilara'dan sonra gelecek haftaya ilk turdan geçen isimler Cemre ve Alican oldu.

tolg.jpeg

İkinci tura kalan Tolga, Esra, Batuhan ve Barış Danilo şefin Tournedos Rossini isimli tabağını yaptı. Yemek yapımı sırasında Tolga elini yaktı. Tolga, "220 derece demire tuttum. Anlamadım ilk, elimde eldiven vardı" dedi. Gecenin en iyi tabağını yapan isim Tolga oldu. Tolga'dan sonra gecenin en iyi tabağını yapan isim Batuhan oldu. Son ikiye Esra ve Barış kaldı.

65486ddb86b2474588d59ca4.webp

Yarışmaya veda eden isim Barış oldu. Mehmet şef, "Ben senin bu ülkede isim yapacağını düşünüyorum. Sana başarılar dileriz" dedi. Somer Şef ise "Zaman zaman konuştuk hem burada hem karşılaştığımız zaman. Türk mutfağını dünyaya tanıtmak istiyorum demişti. 24 yaşında gitmiştim Avustralya'ya senin gibi bir kariyerim yoktu. Senin olduğun yere gelmem teknik olarak 4 senemi aldı. Geçen seneden bu seneye kat ettiğin yol inanılmaz bir yol. All Star'da Barış damgası koydun" diye konuştu.

6322abe186b244182475b4f1.webp

Etiketler :