Mart kapıdan baktırdı! 2 ilde kar nedeniyle eğitime ara verildi

Türkiye'nin büyük bir kısmını etkisi altına alan kar yağışı 2 ilde eğitimi aksattı. Bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi.

Mart Ayının Karlı Sürprizi: 2 İlde Eğitime Ara Verildi

Mart ayının sonlarına yaklaşırken Türkiye'nin bazı bölgeleri kar yağışı ile kaplandı. Bu kar yağışı 2 ilde eğitimi aksattı ve bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi.

Hakkari'de Eğitime Ara Verildi:

Hakkari'de yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 22 Mart Cuma günü tüm eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi. Bu karar, sel riski, çığ ve taşkın gibi diğer olası tehlikeleri göz önünde bulundurarak alındı. Kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personeller de aynı gün idari izinli sayılacak.

Sivas'ın Akıncılar İlçesinde de Eğitime Ara Verildi:

Yoğun kar yağışı Sivas'ın Akıncılar ilçesinde de eğitimi aksattı. İlçedeki tüm ilk, orta ve liselerde 22 Mart Cuma günü eğitime bir gün ara verildi.

Diğer Bölgelerde Durum:

Kar yağışının diğer illerde eğitimi etkileyip etkilemediğine dair bilgiler henüz paylaşılmadı.

Kar Yağışı Hakkında:

Kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde etkisini göstermeye devam ediyor. Hava durumuna göre önümüzdeki günlerde de bazı bölgelerde kar yağışı bekleniyor.

Eğitimde Yaşanan Aksamalar Hakkında:

Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilmesi öğrenci ve velileri etkileyebiliyor. Bu tür durumlarda güncel bilgilere ulaşmak için resmi kaynakların takip edilmesi önemlidir.

Etiketler :