Marmaray'da İntihar: Seferler Durduruldu

Marmaray'da İntihar: Seferler Durduruldu
Marmaray'ın Ayrılık Çeşmesi durağında genç bir kadın, trenin önüne atlayarak intihar etti. Hayatını kaybeden genç kadını trenin altından çıkarma çalışmaları devam ederken, Halkalı yönüne olan seferler durdurulmuş durumda.

Kimliği belirlenemeyen genç bir kadın, Ayrılık Çeşmesi durağında Marmaray'ın önüne atlayarak intihar etti. Hayatını kaybeden genç kadını trenin altından çıkarmak için çalışmalar devam ederken, olay yerine polis ve savcılığın yönlendirildiği aktarıldı.

whatsapp-image-2024-05-17-at-19-08-17.jpegSEFERLER TEK YÖNLÜ OLARAK DURDURULDU

Trenin altında kalan genç kadının cansız bedenine ulaşmaya yönelik çalışmalar devam ederken, Halkalı yönüne olan seferler tek yönlü olarak durdurulmuş durumda.

Mesai bitiş saatine denk gelen olay nedeniyle Marmaray istasyonlarında büyük kalabalıklar oluştuğu öğrenildi.

TCDD'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Marmaray'ın işletmecisi olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Saat 18.47’de Marmaray Ayrılıkçeşmesi istasyonunda meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Üsküdar-Feneryolu istasyonları arasında tek hat üzerinden işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır." ifadelerini kullandı.