Mansur Yavaş'tan Deniz Baykal'a ziyaret

Mansur Yavaş'tan Deniz Baykal'a ziyaret... Baykal bu seçimlerin türkiye için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Bu kırılmada Ankara'nın kazanılması çok önemli.." diye konuştu.. Mansur Yavaş da Baykal'a ''Seçimi kıl payı değil farkla kazanacağız'' dedi.

Millet İttifakının adayı Mansur Yavaş yoğun geçen seçim kampanyasının arasında küçük bir mola vererek CHP'nin önceki Genel Başkanı Deniz Baykal'a nezaket ziyaretinde bulundu.. Görüşme Bilkent'teki Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi'nde gerçekleşti.

Ziyarette CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç ve Eski Chp Milletvekili Zekeriya Akıncı da yer aldı.  Deniz Baykal Mansur Yavaş'a, çok başarılı bir kampanya yürüttüğünü, bundan dolayı da kendisini tebrik ettiğini kaydetti.

İktidarın haksız bir karalama kampanyasıyla Yavaş'ı yıpratmaya çalıştığını dile getiren Deniz Baykal, ''Bu iddialar halk tarafında kesinlikle itibar görmedi'' dedi.

Baykal, Mansur Yavaş'a, "gelip yanınızda konuşmanızı yaparken yürekten duygularla elimde Türk ve CHP bayraklarıyla size destek olmak istiyorum. Yine de seçime kadar böyle bir olanak yaratırsanız seve seve katkı yaparım." diye konuştu. 

Deniz Baykal, "Bu seçimler türkiye için çok kritik bir önemde... Ankara bu noktada çok büyük değer taşıyor. Mansur Yavaş Ankara için çok değerli bir isim. Bütün partilerin üzerinde uzlaştığı bir önemde. Ankara'yı bilen tanıyan birisi olarak seçildikten sonra kente büyük katkılarda bulunacaktır. Pazar günü umut ve hevesle oyumu sana vereceğim" açıklamasını yaptı.

Baykal ayrıca Mansur Yavaş'a ''Haluk Koç gibi CHP için değer taşıyan bir ismin yanınızda olması çok önemli. Seçim gününe kadar bu heyecanla çalışmalısınız. Pazar günü Türkiye sayenizde güzel haberler alacak. Buna bütün kalbimle inanıyorum''

Mansur Yavaş da Deniz Baykal'a seçimi önemli bir farkla kazanacaklarının sözünü vererek, ''Ankara'nın dört bir yanında inanılmaz bir destekle karşı karşıyayız. Bu halka mahçup olmayacağız'' dedi..

 

Etiketler :